Kursevi i usluge - Easy English
80
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-80,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Međunarodno priznati ispiti

Cilj Easy English škole je da svi studenti prime sertifikat Kembridž Univerziteta, bio to FC, CAE, CPE ili IELTS. Ovi ispiti su danas od ključnog značaja, budući da pružaju mogućnost studiranja u inostranstvu, kao i pronalaženja zaposlenja u Srbiji i širom sveta. Ponosni smo na činjenicu da je prolaznost naših studenata na ovim ispitima 100%.

Rad u malim grupama

Grupe su sastavljene od 4-8 studenata, rasporedjenih i spojenih na osnovu nivoa znanja engleskog jezika. Svaki kurs traje jednu školsku godinu ( 132 časa x 45 minuta ), medjutim po potrebi može biti i izuzetaka prilikom priprema za Kembridž ispite. Časovi za IELTS se obično ne održavaju u grupama, već u formatu “jedan na jedan” i traju od 90 do 120 minuta.

“Native Speaker” predavači

Naučite engleski uz pomoć izvornih govornika. Naša škola je “English speaking” zona i svi časovi se održavaju isključivo na engleskom jeziku i uz pomoć najmodernijih udžbenika britanskih izdavača.

Počnite danas aktivno da učite engleski jezik u Easy English školi