O nama - Easy English
62
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-62,qode-core-1.1,ajax_fade,page_not_loaded,,brick-ver-2.0, vertical_menu_with_scroll,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-5.2,vc_responsive

Međunarodno priznati kursevi

Naš cilj je da svi naši studenti prime sertifikat Kembridž Univerziteta, bio to FC, CAE, CPE ili IELTS – sertifikati koji pružaju mogućnost studiranja u inostranstvu, kao i pronalaženja zaposlenja u Srbiji i širom sveta. Ponosni smo na činjenicu da je prolaznost naših studenata na ovim ispitima 100%.

PRIPREME ZA FAKULTET

Najbolje pripreme za prijemni ispit – u Easy English školi

ZA SVE NIVOE I UZRASTE

U Easy English školi ćete zasigurno pronaći savršen kurs za svoje potrebe

ISKUSNI PREDAVAČI

“Native speaker” predavači sa dugogodišnjim iskustvom.

RAD U MALIM GRUPAMA

Manje grupe omogućavaju kvalitetniju nastavu i prijatniju atmosferu.

O nama

Еasy English školu je osnovana 2004. godine. Osnivač škole, Grainne Boyle-Orlić, je ujedno i predavač. Rodom irkinja koja poslednjih 28 godina živi i radi u Beogradu, Grainne zajedno sa koleginicom Vivijanom Kicošević osigurava nastavu vrhunskog kvaliteta. Cilj Easy English škole je da svi studenti prime sertifikat Kembridž Univerziteta, bio to FC, CAE, CPE ili IELTS. Ovi ispiti su danas od ključnog značaja, budući da pružaju mogućnost studiranja u inostranstvu, kao i pronalaženja zaposlenja u Srbiji i širom sveta. Ponosni smo na činjenicu da je prolaznost naših studenata na ovim ispitima 100%.

Šta pružamo

Prolaznost0

Izvorni govornici0

Međunarodno priznati kursvevi0

NAUČITE AKTIVNO DA GOVORITE ENGLESKI JEZIK

Easy English škola duže od deset godina pruža najkvalitetnije kurseve engleskog jezika. Naučite aktivno da govorite engleski sa našim “native speaker” predavačima.
3461

Popijenih kafa

670

Položenih ispita

1324

Zadovoljnih đaka

326

Stečenih prijatelja

Upoznajte predavače

Grainne i Viki godinama obezbeđuju najbolju nastavu uz najefikasnije metode rada. Svratite do škole na kafu i upoznajte se sa našim profesorima.

Grainne Boyle-Orlić

Predajem engleski kao strani jezik skoro dvadeset godina i zaista volim svoj posao. Smatram sebe veoma privilegovanom što imam priliku da radim sa sjajnim studentima koji pohadjaju našu školu i volim pomisao da me oni održavaju „mladom“. Pored svega što oni nauče od nas, i mi zaista naučimo svašta od njih. Naš posao je mnogo više od pukog predavanja engleskog jezika.

Vivijana Kicošević

Živela sam u Londonu duže od 5 godina, što je bilo neverovatno iskustvo i prilika da usavršim svoje znanje engleskog jezika. Predajem engleski poslednjih deset godina i ne bih mogla da zamislim da se bavim nečim drugim. Moj radni dan nikada nije ni dosadan ni predvidljiv i moji studenti me uvek obradjuju svojim entuzijazmom i željom za novim znanjem.

Promenila sam nekoliko škola engleskog jezika i ovo je najbolja u kojoj sam bila. Časovi su zanimljivi i engleski se lako uči.

– Mina

I work for an IT company where I use English every day, and I could not be more thankful to my teacher, Grainne.

– Višnja

Zaista svima preporučujem ovu školu, prvenstveno zbog neverovatnog znanja koje se tu može steći.

– Andrea

Great teachers and wonderful people who will take you on a journey of never-ending experiences.

– Dijana

the knowledge and work ethic I received in Easy English helped me to find my way to San Francisco.

– Miljana

Easy English je prava škola za sve koji žele da tečno govore engleski. Ovo je najbolja škola u kojoj sam bila.

– Stana

Počnite danas aktivno da učite engleski jezik u Easy English školi